De markten lopen terug?

De markten lopen terug?

We vinden de berichten in het nieuws wat vertekend. Het laat niet goed zien wat er echt gebeurt op de markt. Ook is het jammer dat het niet vergeleken wordt met de detailhandel.

Iedere markt is uniek

Wat we weten is dat iedere markt uniek is en haar eigen aanpak nodig heeft. Het is daarom goed om de mogelijkheden te bekijken hoe je jouw eigen markt aantrekkelijker kunt maken. Dit kan met een breder aanbod. Het kan ook door je meer te richten op de kracht van de markt. Het kan het lunch uur zijn, wanneer de mensen uit de buurt wat komen eten. Zet hier dan ook vol op in.

Meer kansen met goede marketing

Door met een goed plan te komen is het mogelijk om je publiek vast te houden en zelfs te laten groeien. Hierbij is het essentieel om in het netwerk van je netwerk te komen.

Sterke acties voor meer bezoekers

Wanneer je meer promoties wilt doen is het goed om niet alleen aan kortingen te denken. Kijk naar de mogelijkheden om de klanten een betere ervaring te geven. Geef eens wat extra’s weg en houd je markt vol leven.

Wat kun je doen?

Heb je het gevoel dat je meer marketingacties moet doen? Neem dan gerust contact met ons op voor marketing acties online en offline!

Wat we graag doen: