Een baan of Stage

voor JOU!

Stages & banen! 

De Markt Online is op zoek naar Regio Managers

Belangrijk is om communicatief vaardig te zijn en commercieel inzicht te hebben.

We verwachten dat je markten bezoekt en hier contact legt met de marktondernemers en ook gemeenten. Je kunt foto’s en video’s maken met een professionele camera en met gemak interview je marktbezoekers & marktkoopmensen.

Je bent een go-getter en wilt graag samen met ons groeien. Ook vind je een flexibele hoge beloning belangrijker dan een vast salaris. Je bent bij ons vrij om je eigen agenda in te delen (8 tot 36 uur) en werkt op basis van samen opgestelde doelen. Doelen die je ook buiten de markt kunt bereiken.  We hebben namelijk ook producten en diensten voor ZZP-ers, MKB bedrijven en andere organisaties. Er zijn veel mogelijkheden om met mooie en unieke producten een verschil te maken.

Voel je je aangesproken of wil je meer weten? Stuur een bericht naar info@demarktonline.nl t.a.v. Peter Kokkeler.

 

Stage  

We hebben ook ruimte voor een stagiaire (MBO/HBO) voor media, PR, commercieel & marketing beschikbaar.

(Redactie, Interviewen, Foto’s maken en video’s, social media, zoekmachine marketing, webdesign, programmeren & meer! + volop mindset en persoonlijke groei)

Interesse in een boeiende stageplek waar je naast een gedegen begeleiding ook veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt?

Een stageplek waar je kunt groeien en ook na je stageperiode kans hebt op doorgroeimogelijkheden?

We bieden je een stageplek met de focus op de markten met daarbuiten ook veel mogelijkheden. We richten ons namelijk op markten op een zo breed mogelijke manier, waardoor ook goede doelen, clubs & verenigingen en bedrijven duidelijke raakvlakken hebben.

Uiteraard is er een passende beloning. Naast een vaste beloning is er ook een flexibele bonus, die het zeer aantrekkelijk maakt om bij ons stage te komen lopen.

Voel je je aangesproken of wil je meer weten? Stuur een bericht naar info@demarktonline.nl t.a.v. Peter Kokkeler.

 

 

Wat we graag doen:

Jouw Markt Online!

Ben je benieuwd hoe?