Websites

voor de MARKT

Websites

Wij maken een unieke en moderne website voor uw markt. De website wordt compleet afgestemd op de markt met een uniek domeinnaam en eigen beeldmerk. De website biedt een podium voor de markt en ondernemers om hun producten te tonen. Daarnaast wordt de marktbezoeker hier op de hoogte gehouden van alle activiteiten die op en rondom de markt plaatsvinden.

Wat vind je op de website? We delen het laatste marktnieuws, de beste aanbiedingen, winacties en daarnaast natuurlijk algemene informatie over de markt. Denk aan informatie zoals parkeermogelijkheden, openingstijden, marktindelingen en meer. Daarnaast delen we ook maandelijks een recept die gemaakt kan worden met ingrediënten van de markt.

Het doel van de website is natuurlijk om meer bekendheid voor de markt te krijgen. We willen consumenten inspireren om naar de markt te gaan en hier hun aankopen te doen. We zetten de unieke kenmerken van de markt centraal. De website vormt eigenlijk de basis van de promotie die we voor de markt gaan doen.

Zoekmachine Marketing

We zorgen ervoor dat de markten websites goed vindbaar zijn. Hiervoor zetten we zoekwoorden advertenties in. Wanneer iemand dan zoek op de markt of zoekwoorden die hier op lijken, dan komt de website van de markt bovenaan in Google te staan. De advertentie staat dan boven de organische zoekresultaten, zo komen mensen sneller op de website van de markt terecht. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle belangrijke informatie op de website staat en dat de bezoeker een goede gebruikservaring heeft. We zorgen ervoor dat de teksten op de website seo proof geschreven worden, zodat de markten ook bij de organische zoekresultaten bovenaan komen staan.

Naast Google Ads wordt er ook gewerkt aan samenwerkingen met lokale organisaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een vermelding op de website van de plaatselijke VVV of bijvoorbeeld een nieuwspagina. Al deze acties zorgen voor een betere online vindbaarheid van de markt.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! 

Wat we graag doen:

Jouw Markt Online!

Ben je benieuwd hoe?