Drie mooie momenten!

Graag delen we vandaag drie mooie momenten van de afgelopen maand, waaruit de kracht van de markt duidelijk naar voren komt. Laten we er direct induiken!

Foto’s maken in Houten

Afgelopen maand hebben we nieuwe foto’s gemaakt voor de weekmarkt Houten. Ook hier hebben ze nu een iets ander opstelling in verband met Corona. Het is een mooie ruim opgezette markt. Je hoort van tijd tot tijd het coreldeon spelen, wat het erg gemoedelijk maakt. Er is een breed aanbod van verschillende marktondernemers. Overal worden we goed ontvangen en zetten we iedereen mooi op de foto. Ook bij de viskraam van A de Graaf en dochter hebben we dit gedaan.

We moesten even wachten panerai luminor mens 44mm pam00196 silver tone om ons voor te stellen en uit te leggen wat we graag wilden doen. Wat bleek?

De vrouw die naast ons stond te wachten was dezelfde vrouw die we pas op Facebook en Instagram hadden getoond met een foto uit het archief van de weekmarkt Houten. Geweldig toch?!  Snel pakte we de smartphone erbij om haar de foto te laten zien. Ze vond het er frappant. Wijzelf ook, dat we net deze foto een week eerder hadden geplaatst, deze week de Weekmarkt Houten bezochten en haar daar aantroffen. Onvoorstelbaar leuk!

De Weekmarkt Houten kent naast deze mevrouw nog veel meer trouwe en vaste gasten! Wat ons brengt bij het volgende moment van Juli!

50 jaar kaas kopen op de Markt

Op de terugreis uit St. Michielsgestel (straks meer over deze markt) kregen we een appje binnen of we een bericht wilden plaatsen van een mevrouw die al 50 jaar Kaas koopt op de markt.

Eerst vele jaren bij Laban Kaas en later bij Daalder Kaas, die de plek al tientallen jaren geleden had overgenomen van Laban Kaas.

Geweldig om te zien hoe kwaliteit op de markt zich uitbetaald in trouwe klanten en voor mevrouw in een prachtige bos bloemen.

Het derde moment: St. Michielsgestel

Het was een last-minute beslissing om nog voordat de bouwvakvakantie in het Zuiden van het land begon naar Middelrode en St.Michielsgestel te gaan. Wat een leuke markten met een sterke sociale functie. Wat mooi ook nr rolex daytona 40mm mens 116515 rose gold tone automatic om naast de marktmeester en de marktondernemers ook Arno Pijnappels te ontmoeten. We hadden voor vaderdag een mooi artikel gemaakt samen. (https://onzeweekmarkt.nl/nieuws/vaderdag).
Leuk om nu Arno te ontmoeten en ook om zijn ruim opgezette groente en fruit marktkraam te zien. Hij was blij me te zien en gaf me snel een fistbump om vervolgens te delen hoeveel leuke reacties hij had gehad. Geweldig om te horen. In het artikel was te lezen dat het een famliebedrijf is.
Net als vele andere marktondernemers groeien ze in het bedrijf om het later van hun ouders over te nemen. In het artikel kwam zijn vader veel aan bod (het ging over Vaderdag).
Nu was ik blij verrast om hem samen met zijn moeder aan te treffen. Geweldig toch om te zien hoe de marktondernemers het vakmanschap tot diep in hun DNA ademen. Iets om trots op te zijn!

 

Trots op de Markt!

Het is natuurlijk iets om trots op te zijn. Trots op de marktondernemers dat ze vakmanschap leveren en het ook niet verloren laten gaan. Het maakt ons werk zoveel mooier en leuker om de verhalen achter de gasten van de markt en de marktondernemers te mogen ontdekken en weergeven. Bedankt!

Wat we graag doen: